Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ twilight versi malaysia ?

salam . wazzuup babeh !


penah tak uoll tuntun cerita filem pontianak malaysia bercinta dengan manusia ? ajue tak penah . mana tahu uoll penahkan ? HAHA ! penah jugak tak uoll tengok pontianak yang tak hisap darah and tersangat baek ? dalam twilight adalah . tapi twilight malaysia kali nie ? ada tak ? ada tak ? tak ada kan ? haa , malam ni ajue nak share about tayangan unggul akan mempersembahkan sebuah filem komedi seram , 

TOLONG ! awek AKU PONTIANAK

cerita nie berkisahkan seorang manusia boleh jatuh cinta dengan pontianak . haaa , gila kan ?  cemana jalan cerita nie , sama sama lah kita pergi menuntun di pawagam mulai 7 julai nie . HAHA ! ajue terasa nak tengok sebab ada sazzy falak dengan liyana jasmay . mereka cantek sangat . alangkah indah wajah mereka . uhh ! merapu --'










keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget