Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ cibab

ass .

start isnin lepas anak buah ajue dah tak tidur rumah ajue dah . dia balik rumah dia . just bila office hour , mummy or daddy cibab akan datang hantar dia untuk dijaga oleh tok ummy tercinta . yelahkan sebab dhani baru 9 bulan lebih . tak berani nak hantar kat nursery . banyak kejadian yang berlaku sekarang . nanti bila dhani dah besar , baru lah berani nak hantar dia ke nursery .

 ajue sudah mula merindui dhani . ajue sayang dhani sebab dhani 

budak kecik yang gemukk 
kulit putih gebu 
tak boleh nampak camera * mesti posing mengada *
menjerit kuadd
nakal macam ketam
banyak cakap
cerdik pandai
ngengeh macam uncle faiq dia ;)


sebab dia anak buah saya lah !






ajue rindu nak tidur dengan dhani . nanti bila dah masuk study lagi lah susah nak berjumpa . halamak , nasibaek mummy and daddy dhani kerja dalam kuantan jea . senang jugak nak berjumpa kalau dah rindu tahap dewa kan ?






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget