Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ sungai lembing

ass readers :)

macam biasalah . ajue akan tanya u'oll sehat tak kan ? tapi kali nie malas lah tanya
 --'
yeah ! act ajue baru balik dari sungai lembing nie . penat pon tak hilang lagi tau . pening kepala lah ! panas ssiall kat sana . ramai orang picnic . tapi tapi tapi kitorang bukan picnic sangat pon . just adeqadeq jea nak mandi sungai katanya . sudah lama tak mandi sungai lah kan . so , bawak jea laa . sementara cuti lagi ni haa . 

ajue pergi pon dalam pukul 1200pm tadi . mak aaai , matahari tegak atas kepala awok ! hadoi , rasa macam nak meletop kepala awok ni haa . tapi sabo je la --' 
ajue dengan kakngah pergi sana tak mandi pon . keinginan tu melambungg tinggi nak mandi . tapi tak bolehh . sebab sebab sebab eeeeeerrrr , bersebab J

kerja kitorang jaga barang barang dekat bawah pokok , sedang kan diorang semua gembira mandi dalam sungai yang cukup indah lagi permai itu --' ramai kot orang picnic kat situ . ada yang bercamping apa bagai . bawak khemah nya . best pulak tengok :) ada yang buadd bbQ lah . seronok beronok ronok sungguh mereka . yea lah kan . weekends . datang tepi sungai , berpicnic . eh eh eh , u'oll nak tau ? kat sana pon ad van van menjual air , keropok , semua lah kan . then ajue dengan kakngah excited nak pergi shopping kat situ --'
ttiba tiba , jeng jeng jeng ! 

kalau siapa siapa student polysas mybe kenal or perasan kot . macik van yang menjual dekat pintu pagar poly tuu , datang  menjual dekat sungai lembing ni ! HAHA . agak terkezzzut ajue melihat nya . tapi buadd buadd tak tahu jelah . nanti kang biseng pulak kat stu . nanti orang cakap , '' memang sungai lembing ni bapak dia yang punya , nak biseng biseng kan ? '' HAHA ! --'

tapi , mahal kot macik tuu jual . semua makanan yang dia jual tuu naek harga . lawak pulak kalau ingat . macam macam . apa apa pon , memang cantekk lah sungai lembing tadi . laen kali nak ajak lah ramai ramai picnic ke , bbQ ke kan ? siapa siapa nak jo0in boleh lah J











maap lah . picture orang laen tak berapa penting --'







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget