Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ pray

Assalamualaikum J

Huh , *pembuka kata . hujan lebat malam nie membuatkan ajue lebih sayu menaep entry kali ini L ajue tak tahu la kenapa , malam ni ajue cengeng siket . rasa tak best jea . orang tinggikan suara siket , ajue dah nak mengalirkan air mata . orang buat dajal siket , terasa macam nak nanges . orang buadd salah siket , ajue cepat  nak melenting tak tentu pasal . mybe 1 sebab ajue jadi macam nie . tapi ajue sendiri pon tak pasti apa masalah ajue malam ni =='

Tarik kerusi , on laapy . online . check check rock rock noti then off facebook . bukak lagu . tiba tiba pulak lagu love the way you lie part2 . argh ! mental nya . terasa nak geget lappy ni kuaddkuadd ! nak nanges apa bagai L ajue bussan  , so update la entry untuk malam nie . msj msj masukk pon ajue dah tak layan --' mood ajue lari gila malam ni . tambah tambah ajue rindu bambam ajue . ajue tunggu dia balik . tak sabar J
Ya adoi , apa kena dengan kau ni , ajue ! haa ? cuba lah berhenti menanges ! kau kuadd kan ? dah dah . stop ajue , stop it ! aku tau la kau terasa dengan orang . tapi sabau lah . *opps ! dah terkantoi kenapa kau sentap sangat malam nie . okei , act ajue ada touching dengan someone . ajue tak tahu lah dia follow tak entry ajue kali nie . kalau follow ....

*sorry awak . saya tahu awak tak salah . but , sekurang kurang nya awak bagitahu saya dulu kan ? tapi tape lah awak , saya faham *

Tapi sumpah , ajue tak salahkan dia . betull kata bambam , sabau je lah . kita kena terima apa yang terjadi . sudah takdirkan ? mula mula hangen juga ajue dengan hal kecik nie ,tapi bila pikir pikie balik , tadek guna kalau teruskan semua nie . membazir otak jea pikir kan ? –‘ btw , ajue pon nak mintak maap dengan dia kalau kata kata ajue tersinggung hati dia even ayat ajue berkias bapak dalam . 
*makan dalam orang pekan cakap --'*

Okei lah . ajue pon tanak melalut panjang sangat . kepala ajue dah la tengah cengeng ni . tak pasal pasal kang maken jauh ajue melalut lari dari tajuk nie .

ajue hanya mampu berdoa agar orang yang ajue sayang sihat dan sentiasa dirahmatiNYA .










keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget