Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ wedding day

ass blogger J


hye readers ! sehat ? alhamdulillah . hope semua baek baek aja :) entry kali nie ajue nak bercerita sedikit tentang kawen . haaa ? ajue ke kawen ? kelakar ssiall . bukan ajue lahh ! --' ajue dan family ajue pergi kenduri kawen anak kepada kawan lama ummy . alah , kawan ummy zaman muda mudi dulu ;) 

kenduri tuu dekat beserah . kebetulan dekat dengan rumah makcik ajue . sebelum pergi kenduri , smpat lagi lepak apa bagai kat rumah macik ajue . maklumlah , sudah lama tak ziarah diorang . cyehh . okei okei kitorang gerak dengan 2buah transport . a little white myvi dannnn bibba elitto kakngah . ummy , abah , adeqadeq haruslah naek dengan abah kan ? kami anak anak dara nie gerak asing . dengan bibba . macam excited lah pulak kan nak pergi kenduri sebab dah lame tak pergi sebenarnya . kalau nak tau kenduri kawen lah tempat yang ajue jaraaaaang sekali nak pergi . tempat ramai orang . panas . sebuuk bagai --' malas lah , argh !

 sampai kat sana  , apa lagi chekk cheekk rockk rockk , seranggg lah ! tengahari kan ? perutt lapau . makan r . sedap jugak lah kan . then dah makan apa bagai tuuuh , rombongan pengantin lelaki otw sampai . mak aii , u'oll nak tau ? pengantin perempuan lebih tinggi daripada pengantin lelaki ! gila parak lah . like a model siall . dia tak pakai highheels pon . cun gila . awesome

tapi sayang nya , kami bukan lah nak pergi shoot picture diorang . makan penting ! HAHA --' tapi kitorang sempat lah bergambar waktu otw ke sana . lihatlah =='



penumpang di blakang itu adalah adeq kami , aien 
penyebok terhebat yang sentiasa bersama kami 

gambar 1

gambar 2


maka , gambar gambar ni aja lah yang dapat ajue mempersembahkan --'
sekian J







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget