Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ hari ini


Ass blogger .

Hye , u’oll sihat ? Alhamdulillah . jangan jadi macam ajue ni haa . kepala penin ja setiap hari kat rumah . ingat mau kerja . ummy pula macam berat hati jea nak bagi ajue kerja . yelah kan , anak perempuan . susah tau nak lepaskan . laenlah anak lelaki . senang kacangkacang jea . kata orang , jaga anak perempuan nie macam jaga 10 ekor anak lembu . *bukan nak cakap ajue ni macam anak lembu –‘

Okei lah . ajue pon malas nak melalut benda apa bagai kan ? so , apa cerita u’oll hari ni ?so far , so good ? but not me lah ! busann kat rumah nie . busan ! act , ajue dalam proses memujuk parents ajue nak kerja . bukan apa . senang kan ? nanti bila masukk sem depan , tak lah rasa beban sebelum pt masukk kan ? yelah , ajue bukan nya datang daripada family senang . laen lah kalau ajue kerja . income pon masuk kan ? ish , zaman sekarang pon demand tinggi melambung . tapi , duwet , haram mau datang sendiri if kita tak cari . so , u’oll try la pkir , macam mana nak pjuk parents ajue tuuh . alah , sharing is caring kan ? 





give  me a peace !






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget