Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ bestie ;)

ass . readers J


yezzza yezzza yezza ! sekarang ni HOTHOT dengan sem break studentstudent IPT kan ? dan ramailah yang nak mencari kerja . termasuklah ajue sendiri . act , ajue nak bagitahu nie . parents ajue dah bagi greenlight untuk ajue bekerja ! yahooo --' aeh , macam dapat ticket flight nak pergi bercuti pulak . terr over pulak . maap --' nak tau ? nak tau ? sebenarnya ajue buadd alasan BFF ajue yang nak teman ajue kerja nanti . HAHA ! 
if ada someone yang dapat teman ajue , barulah parents ajue nak bagi . act , diorang bimbang kalau ajue sorangsorang kan ? bahaya sekarang . banyak kes kes yang tak nak berlaku . eh , ni da melalut panjang apa bagai da ni --' ermm , entry ajue kali ni adalah about my besti forever   !

  shed atieeq 
 ♥ arechu jue
  ecah romele
  syafieza miera

sumpah ! miss u'oll . tak tahu da nak cakap macam mana . baru seminggu sem break . tapi bagai nak gila rindu korang . mana tak nya , bangun samasama , pergi kelas samasama , makan samasama , tidur samasama , mandi samasama , tadek duwet pon samasama kan ? semua samasama  J

alhamdulillah , kita semua dapat kamsis kan ? nanti boleh buadd groupwork samasama lagi . sampai tak tido malam . lebam mata apa bagai --' korang ingat tak  ? akibat tak ready , akibat maeamaen , kita semua study account from 200pm until 0630am ! lebam lebam bijik mata sorangsorang . nah ! amik kau . orang suruh study awalawal , banyak alasan . lupa lah , mengantoklah , facebook lah , nantilah , tak boleh lah , nak makan lah . padahal satu alasan ja yang penting . MALAS !    

if buang perkataan tu , tadek nye semua tak tido malam tuu sampai lebam study account . *15 minit pon sempat tido ! sempat jugak 5 minit lelapkan mata . tapi , mulut potpetpotpet dengan menghafal DEBIT , CREDIT ! HAHA  . lawak pulak bila ingat kan ? account punyalah study bagai nak rak . commesial law ? siapa study ? HAHA ! sorang pon tak sentuh buku law . padahal , law lah yang susah . barang kena hafal sebijiksebijik . tapi , tak kesah dah , hentam sudah law . cheyh , macam tak kenal budakbudak nie , muka penggoreng , bagi kat budak kelas DAT2B haa . bab menggoreng , 1 log book pon tak habes . HAHA ! 

btw , rindu betul lah zaman muda mudi dulu . kata senior senior poly , student sem 2 budak budak baru nak up ! yeke ? noob lah ! kitorang matured dari dulu . kan ? kan ? 

ajue rindu jugak budak budak aras 3 blok bestari ! gila seporting korang kan ? sambut hari jadi ramairamai , baling telur , kopi , tepung ramairamai . buadd sandwish , makan , tengok muvee pon samasama . miss that moment . really really miss . swear lah ! L

missing u'oll , seriously ! L







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget