Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ siska nyot nyot




assalamualaikum..





okay, act kalini ajue nak story about my sister sorang ni. Noor Azerene Una anak pacik Mohd Kamaruddin ni dah tua sebenarnya, tapi di sebabkan dia tak betul kepala dan masuk air. dia laa best among the besttterrrr sister in the world. sumpah happening gila. but, mybe sampai tahun depan je. :(

nanti bila dia dah ada husband, dia tinggal ajue sorang sorang. 

siapa nak borak dengan ajue sebelum tidur ? 
siapa nak teman ajue pergi bandar hari minggu ? 
siapa nak tolong tangkapkan gambar ajue? 
siapa nak teman ajue makan nasi kat dapur ? 
siapa nak masak maggie untuk ajue ? 
siapa nak gurau gurau dengan ajue nanti ?

arghhhh ~ tension nya bila duduk rumah sorang sorang nanti. pishangg bertanduk 15 la nanti . hurmm , nak ikot kangah boleh ? :p


tapi nanti ajue nak sambung study pulak . memang tak akan la nak duduk dengan dia lagi . takpe. bukan bermakna dia dah kawen , ajue tak boleh lepak dengan dia. dia kan kangah ajue , ajue boleh buat apa sahaja

she's MINE !



My dear Big Sis, you are the greatest there is,
And amazing in every way.
I greatly admire and look up to you,
Each and every day.

You are always showing how much you care,

i do love you 
kangah 







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget