Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ jatung menggigil parah




assalamualaikum


kali ni jantung ajue betul betul terasa gigilan nya kerana sekeping result exam untuk semester 5 ni nak keluar on 10 dec 2012. ya ampun, kecuakkan dia hangat terasa. 




before exam, seriously. ajue banyak main. banyak lepak. banyak tidur. online jarang sangat, sampai blog pon terkandas satu sem kan. bila exam around to the corner, rasa macam semua subject ajue nak study. tak menyempat. dah rasa tak sempat sangat nak hard. study apa yang best, and dapat scope. sempat lagi yang best je. HAHA ~


ajue boleh habskan 1 buku untuk satu hari ~ gila kan ? alaa, bukan ajue je macam tu, ramai lagi student macam tu. study untuk exam, kan ? kan ? HHAHA ~ ajue tau laaa :P


act, ajue pon taknak cakap banyak. ni cuma busan, so update entry kalini. about exam :) meandangkan result nak keluar esok lusa. jum beramai ramai tadah tangan, berdoa semoga Allah memberi kita keputusan yang baik baik dan cemerlang sahaja. aminnnn :')






Ya Allah , cuaknya ajue :(


semoga Allah membatu ajue kalini, aminn :')






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

1 comment:

al_hakim said...

gud luck ajue =)

Post a Comment


ShoutMix chat widget