Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ ciberheart ♥

assalamualaikum .




bila dah update satu entry , ajue dah mula rajin untuk update banyak kali entry . ini lah penyakit update blog . kalau rajin nak update , sampai ke pagi tak tidur . kalau boleh nak update sampai habis page ni . heee :)

okay , kali ni ajue nak update pasal rakan rakan di ciber ajue . i mean kawan facebook , twitter , BBM serta molome ajue . hee , ajue ni kaki ciber jugak lah boleh katakan . ummy pon salu cakap " awak ni kalau tak makan pon takpe , asal ada internet depan mata pon dah cukup " AIYYAKKK  T,T


okay , diorang yang ajue nak cerita ni adalah kawan in my BBMTM ajue . invite pon kawan atas kawan . jumpa pon terus kenal macam dah lama . they're ohhsem ! seghonok layan kepala diorang . even mula mula macam malu jee bila jumpa , tapi lama lama ajue ni jadi seorang yang banyak cakap . ajue , kan ? HAHA ! okay , ni haa mereka  



* kiri itu nama dia dyra . dia adik lagi . SPM candidate 2012 and she's already taken by ah seng ! so , takboleh nak kacau lah . tengok pipi dia , ada dimple . comel gila ! wishing goodluck for you , adik !

* in the middle of them itu pon adik lagi . tapi dah start nak masuk study next month . lupa ,  her name is myra farhani . okay, yang ni cantek ! cun sangat dengan kening ala ala akak ziana zain . wishing to meet you , adik ! kita tengok movie sampai lebam okay nanti :D

* and the last , is eyda . cik kak yang comel molek sorang nih . yang ni suka senyum . tak kira lahh orang tu dia kenal ke tak . heee , ajue suka dia sebab dia peramah , i mean . jangan fikir pelik , okay ! wishing you happy je tau , jangan laa always buat ayat sedih dalam BBM tu :')





bagaimanapun , ajue always teringin nak hang out with them together . tapi , masa salu menjelesi kami . kan ? kan ? okay , stop lah untuk kali nie . nak hang out with my beloved mother , babai ~









sincerely , 
ajueraine.kamaruddin







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget