Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ kau , bolehh jalan . TQ

assalamualaikum ,


hurm . malam ni ajue rasa tetiba naek hangen semacam . mybe teringat kat orang yang ajue marah hari tu kott .

 okay , mulakan cerita . btw , kejadian ni dah lama jadi . masa tengah hot movie twilight saga breaking down part1 tu . masa tu ajue hang out dengan ummy . sebab dah date pada hari tu nak tengok movie tu . bila sampai satu mall yang ada kat msia ni , lepakking with ummy sebab tiket movie lambat . nak dipendekkan cerita , ada la sorang mamat promoter barang dapur sorang ni , company dia sulit dihebohkan di sini . maaf , okay sambung . dia dah tarik ummy . he promise with my mum to give an umbrella if my mum just give her name to their company . so , ummy pon duduk , tulis nama . tak sampai seminit , bila dah siap semua . ummy nak bangun and nak blaa dari situ  . tiba ummy tanya mana payung yang promoter tu nak kasi , dia cakap payung dah habes . u'oll sendiri bolehh nampak kan ? macam dah tipu kat situ . bukan ajue nak salah kan promoter yang ada kat dalam dunia ni . tapi , jangan la jadi macam promoter ni . kalau tadek  tu jangan la bercakap lebat . ni nama dia pentingkan diri sendiri !


so , berjam jam ajue ngan ummy dengar dia 'ceramah' apa ntah . macam macam laa . pasal periuk , dapur apa semua . bila ajue dah start hangen dengan dia , dia pujuk ajue nak bagi ajue gelak . dia ingat ajue boleh gelak dengan lawak dia ? haiih , pergi mampos la sana !

then , ajue lari keluar dari kedai dia . tinggal ummy sesorang kat dalam . tiba datang sorang dari mereka menegur ajue . dia tanya ajue marah ummy ke ? ajue cakap tak marah ummy , just marah awak awak awak semua . bahasa yang dia gunakan masa cakap dengan ajue agak kurang ajar tadi . okay , singkatkan cerita . bila dah settle promot apa semua , u'oll nak tau apa dah jadi ? melayang duwet ummy ajue  3 riban lebih , sial ! petah sungguh mereka berkata kata sampaikan ummy pon boleh percaya . ya ampunn . sabau je laa . ajue cuma malas nak bercampur dengan perkara ni . sebab ajue tau , bila abah dapat tahu nanti , mesti abah marah  .


so , ajue pon tekad nak mintak maaf dengan budak budak promoter tu semua sebab tinggi kan suara . ajue text diorang . then , makin kurang ajar dia replay text ajue . haih , geram betul . ajue bagitahu ummy . ummy macam sebersalah sebab menyebelahi diorang masa tu . then bila whole family ajue tahu perkara ni , semua macam marah . tapi bukan salah ummy jugak . biasa la kan . manusia bukan sempurna setiap masa . ummy pon bertekad and nak tolak balik pembelian dari company tu .

and for you budak budak promoter ,

tolongla , be honest sikit . aku tahu u'oll bekerja nak dapatkan rezeki kan ? tapi janganla sampai menipu macam tu sekali . let say , if u'oll dapat rezeki u'oll dengan cara tu , u'oll ingat halal ke semua tu ? tak kan ? so . please la , change ! tukar cara u'oll promote tu . be honest . u'oll tipu aku yang aku jadi makin hott semacam hari tu . cuba kalau u'oll tak tipu , aku rasa aku okay , kott --'

dan selembut lembut aku kat korang , ada jugak keras aku !




angkat jari tengah letak atas dahi kau . nah , amekau FUCK !

assalamualaikum 






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget