Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ from her to him ~

assalamualaikum . hye awak (:

act , ajue busan kali nie . hari nie baru dapat online . sebab BB dah kena bar ! mintak dengan abah nak topup . tapi pikir pikir balik , bila ada BB nanti mesti study tolak tepi . so , biarkan BB dulu . lepas final part3 baru nak mintak dengan abah (;


oke , lets start the story . entry ni bukan untuk u'oll sebenarnya . tapi takpe laa . nak share , tak salah kan ? entry kali ni untuk dia . siapa lagi kalau bukan bunny saya ~ mr faiq marzuki !

awak , video kat bawah nie , saya buat special untuk awak . sorry la simple sebab saya tak tahu nak meriahkan cemana . lain lah dalam entry ni boleh letak bunga api kan ? oke , kidding --' .

for you (:


# pause music kat atas baru jelas vid nie (: 

video

again , sorry sebab simple jee .. (:

nak out dah . ni pon BB pinjam je --'
take care awak . 

assalamualaikum 




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget