Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ berhabuk serta dulu kala --'

salam . hello my world !

firstly , ajue nak mintak maap sebab dah lama tak conteng blog . sebab , assignment bertimbun . assestment berlambak . tak sempat . banyak kelas ganti . quiz . tuto . test . semua dah start . final project untuk sem nie jee tak start lagi . sudah bengkak kepala harung semua ni . standart student life , right ?

okei , lets start ! malam ni sempat makan maggi jep . kerja banyak . pagi tadi baru submit 2 assignment yang agak memeningkan kepala masing masing . tidurr pukul 4 pagi selama 2 hari untuk menyiapkannya . dan Alhamdulillah , settle jugak akhirnya . esok pulak ada 2 quiz . tapi still rileks . boleh berfesbook , boleh bikin blog . sambil study --'

muka sambil berbelog . lihat lah --' 


jalan layan minah senget kat atas nih 

sambung cerita . act , ajue tak tahu nak taip apa . just rindu nak menconteng . cuma nak cakap . sekarang blog dah macam blog dulu kala . teringin nak tukar header baru , background baru . tapi tak berkesempatan . tengok lah malam ni . if sempat , ajue akan memperbaharui blog ni . ye la kan , dah bosan pulak tengok background lama . okei lah . rasanya sampai sini sudah cukup untuk ajue bebel . 

kbai


legnote ; 

rindu bambam mukk very very much , iloveyou ;)

keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget