Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ lamanya ya ampuun ! --'

salam salam hye readers ;)


hey readers ! blog nie dah macam diary ajue kan ? mybe --' semua nak sharing . semua nak sharing ! tapi biau lah . siapa tak nak baca boleh jalan , terima kasih ;)

hari nie kan , ajue hang dengan member ajue yang dari sekolah rendah , menengah dan juga poli ! hehe . generasi turun temurun kan ? seronok hang dengan diorang . tambah tambah lama tak jumpa kan ? banyak bergossip . heee --' act , ajue dah plan nak kelua dengan BFF ajue je , darla nadia aurika . tapi memalukan betulah . ajue tersilap send text kat member ajue yang lain . hehe . darla nad yayah jugak . tapi nad sekolah rendah . alang alang dah text , ajak je lah hang sekali kan ? dah lama tak jumpa . last jumpa pon masa before SPM'09 . lama kan ? ontheway ke bandar , kat tengah jalan tuh , boleh pulak ajue terserempak dengan darla amiey kita . HAHA ! rindu awak jugak lah ;) so , pergi bandar sama sama . sudah lepak , apa semua . lasttt baru jumpa darla nadia aurika . rindu sudah dengan dia . plaining nak keluar pon dalam facebook . darla nadia aurika bawak adeqadeq dia . semua nya handsomehandsome , cantekcantek . thanks adeq ;) akak seronok , beronok ronok hang dengan u'oll . nanti hang lagi okeh . adeq nadia yang sorang ni tak habes habes buadd ajue gelak . memang suka nilai orang dari pandangan and buadd penilaian sendiri . dah la mengarut ngarut . tu yang buaad ajue tergelak nak pecah perut tuh ! you nakal lah adeq ! btw , tenks kawan kawan sebab teman ajue keluar cari barang nak masuk poli . seronok !


mula mula jumpa darla amiey :)


ni lah nad yayah exclassmate masa sekolah rendah --'


lastlast baru jumpa darla nadia aurika 
bersama sama adeqadeqnya 


ni lah adeq ryna yang comel macam akak nya  ♥


this , haa . siapa kenal ? siapa kenal ? hot seettaah la ni mr ilham . adeq darla nadia jugak
( yang ni mmg boleh jadik pengganti dr fadhilah khamsah , suka menilai orang skeliling --' )


and sorang lagi adeq darla nadia . boy jugak . standard five . still single and available katanya ;) HEHE !
- maap lah . tak jumpa facebook dia -

sorry , akak kidnap pic daripada efbee u'oll sebab tak sempat nak snapsnap . masa kurang kan ? tak marah kan ? nanti akak lanjer loliipop ;)

for my bambam , ingat nak jumpa b . tapi takpa lah . tak berkesempatan kan ? nanti naek kuantan lagi k . kita jumpa . ireallymissyou ;(



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget