Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ masih teringat !

salam


today , ajue bangun terus capai fone . manalah tahu tiba tiba ada sistem pesanan ringkas daripada bie faiq . *skema ayam siket malam ni --' 

tapi tu semua mimpi aja . tiada pon sms , mahupon miscall dari bambam . i really really miss you , dear ! ohh , berbalik semula . lepas dah lipat lipat selimut oren ajue , ajue terus capai towel , then mandi . hari hari ajue buadd perkara biasa . busaan seyh . takde kerja . sem break yang amat panjang . kadang kadang best , kadang kadang ada jugak rasa nak tidur jea sepanjang cuti . *haip haip ! anak dara tak baek tidur banyak , nanti rezeki tak masuk . ummy selalu pesan . ingat pesan ummy . kat rumah memang ingat pesan ummy and buadd apa yang uumy suruh . tapi bila dekat campsys nanti ? tiada maknanya . hampehh . balik kelass , tiduur , makan , facebook . tu jelah kerja ajue --'

bila waktu tengahari kat rumah , kerja ajue jadi bibik anak buah ajue . sekarang ni dhani baru pandai nak berdiri . bergayut sana sini . alahai , mana dhani pergi , ajue kenalah ikot . nanti kalau dhani berdiri tak betull , dia jatuh ! dah lah cibab tuh berat . takpe lah dhani . unty rela jaga dhani . nanti bila dah unty masuk study , susah pulak unty nak jaga dhani kan ? jarang unty balik rumah . 
* statement raguragu - padahal , everyweek ajue balik --' *

petang tadi bawak dhani keluar jalan jalan . sekarang dhani dah ngengeh . pandai merengek bila dah petang . sebab nak keluar jalan jalan . so bawak lah dhani naek syikal kat luar rumah . sempat lagi uncle boy snap gambar kami ;)


padan muka u'oll tengok gambar senget macam u'oll !

sebelum magrib kami dah masuk . dhani mandi , ajue mandi and semua semua orang mandi . lepas tuh tolong ummy masak . malam ni ummy masak ayam goreng masak tomato . bestt ohh . semua orang makan nasi berselera . bila dah malam , ajue teman adik buat homework . bertimbun homework dia . dipaksa siapkan . kalau tak nanti kat sekolah kena rotan ! ajue tunggu , teman , ajar adik . kesian dia . salah sikit ajue dah marah . tringat masa ajue dulu , tak siap homework , simpan time rest then pinjam buku kawan , copyright ! nakal kan ? tak penah lah rajin nak buaad sendiri ! opps , jangan bagitahu ummy ey , ajue upah gula gula bendera --'


lepas siap semua semua , naik atas start untuk beronline . online pon tak best sebab incik bambam takde . busaan ,  rindu b . tunggu b balik . teringat lagi malam malam text , call buadd suara ngengeh . manja ohh syg !  tapi malam nie tak . fon diam , sunyi . kredit langsung tak terguna b . nak simpan . nak simpan untuk b . bila b dah balik , nak cakap cakap dengan b lama lama . kalau boleh tanak tidur . sampai kredit abes , sampai masuk mimpi . semua nya . bb tunggu b tahu ! b janji nak bawak balik gula gula untuk bb kan ?  haaa ! ada kan ? kalau takde , bb geget tengkorak b . rasa vanilla kan , syg ? hehehe . btw , bb rinduu b sangat ;( bb tunggu b balik . balik lah cepat !




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget