Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ kita kawan kan ?


Ass , heyhey my lovely readers J

U’oll apa kabar ? sehat ? ajue , ajue tak berapa nak sehat lah . perutt meragam . biasalah masalah perempuan datang . kadangkadang okei , kadangkadang tak okei . ohh yea , macam biasa . malammalam sebegini , sukalah ajue melalut tak tentu pasal kan ? entry ajue kali nie about someone . ajue tau dia akan baca entry enrty ajue . awak , terima kasih . 1st skali , ajue nak bagitahu awak , ajue senang berkawan dengan awak . suka borak dengan awak . tapi , tak semudah itu ajue akan sayang awak sepenuh hati ajue . ajue mintak maap . ajue tak boleh nak trima awak lebih dari dia . Ajue sayang dia . ajue tak boleh nak lupakan dia . ajue nak berterima kasih banyak banyak sebab dapat kenal awak , dapat bekawan dengan awak. Memang tak nafikan , susah ajue nak lupakan apa yang awak dah buat untuk ajue . ajue hargai semua itu . tapi , ajue trima awak as a fren only . awak paham ajue kan ? awak selalu suruh ajue jaga diri ajue , jangan nakal . tapi ajue tetap nakal . sebab nakal itu best J . apa apa pon , ajue akan ingat awak sampai bilabila . jangan risau kawan . sorry lah , dah banyak kali ajue buadd awak terluka . ajue tanak semua tu jadi , tapi ajue tak boleh . ntah , ajue pon tak tahu dah nk bagi penjelasan macam mana . okei lah awak . ajue mintak maap L

Semua orang sayang kawan kan ? lagipon , susah kita nak lupakan kalau someone itu dah terlebih bagi kita kebahagiaan . tapi , tidak semudah itu kita menerimanya dengan sepenuh hati . ajue sayang semua kawankawan ajue J







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget