Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ Ramadhan Al Mubarak



Assalamualaikum 




Alhamdulillah, kita semua dipanjangkan umur bertemu lagi kali ini dengan Bulan Ramadhan yang indah ni. ajue nak wishing happy fasting to all muslim over the world. semoga Ramadhan kali ni memberi penuh makna kepada kita semua. dan jika Ramadhan kali ini yang terakhir, jadikan ia yang terbaik di sisiNYA, Ameen.

lepas sahur, while nak tunggu subuh. mata pulak nampak kukuh segak lagi bergaya tak mengantuknya. apa lagi, masa untuk membebel kat blog ni. taktau nak bebel apa tah, cuma taknak bagi blog ni terbengkalai seperti haritu. kikiki. kesian mr blog, dah lama ditinggalkan. berhabuk, berkicap habis. tak kacak langsung mungkin.



nampakkan mata kacak lagi. boleh senyum lagi tampak bergaya. amboii, pantang nampak camera. hehehe. alang alang mata dah sihat macam ni, kita tunggu je la subuh sambil jari berlari membebel update blog, right?


act, harini masuk hari kedua kita berpuasa dalam bulan Ramadhan ni. alhamdulillah, semalam ajue dah sempurna berpuasa hari pertama. dengan berbekalkan half-mug of nescafe semasa sahur, and berbuka dengan half-glass of bandung ice. cukup kenyang. sampai sekarang tak makan apa apa. air penuh dalam badan. tabiat tak makan dah timbul kembali. ada tinggal tulang je ajue ni masa puasa. hahaha. 






haa, tadi mengiring sebelah situ. kali ni mengiring sebelah sini pulak. nampak betul tengah tunggu masuk waktu ni. tiba tiba dah azan. ayuh kawan kawan, kita menunaikan solat subuh. i'll be right back with another topic. in shaa Allah. selamat berpuasa semua :)




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget