Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ jejari menari untuk hari ini :)

assalamualaikum :)


* pandang kiri , pandang kanan . garu kepala * 

taktahu nak menaip apa ekceli . tapi tetiba nak update . hee :D ngengeh lebih takpa kan ? okay . ajue bagitahu apa yang berlaku di sekeliling ajue sekarang lahh , okay ?

now , kangah dah pakai phone yang charger dia sama dengan ajue :) untunglaaa dia . semua benda nak , semua dapat . cenggini haaa (y) ! birthday haritu pon ummy buad makan sikit . tak ramai yang datang . cuma officemate kangah dengan kaklong jee . seronok tengok orang celebrate kat rumah . ajue ? dah lama tak celebrate kat rumah . mana tak nya . orang jauh . stay kat hostel . dah lama tak stay rumah --'

okay fullstop . kat bawah tuh pulak , siska yus dengan kangah tengah masak nasik ayam ! alamatnya berlaparr pulak la ajue malam ni kaann ? ajue taksuka nasi ayam :) and , sekarang ajue pulak tengah rancak menaip blog . adik baru lepas mandi . dan malam ni ajue akan berada depan tv dengan kusyuknya sebab vanilla cokelat ! ooomemmmmgggie , serious sweet <3 ! comell . bergaduh gaduhh pon , lastly , manja jugak kan ? seronokk ! kejadian tadi pula , ajue bagai nak gila buat bank recon . then akak staf tolong . thankss akak . ajue kena buat 6bulan semuanya . tapi ajue already done for 1month --' susah bagai nak menari nari ;)

lunch tadi bos belanja satu office . sebab today birthday dia . taktahu la yang ke berapa . okay , happy birthday to boss saya ! 





lunch kat secret recipe . makk aihh , banyak gila makan . dengan cake nya . lepas hajat nak makan cake 2 3 harini ;) thanks boss ! bukak story pasal facebook pulak , ajue dah jarang online facebook . sehari tu ada la dalam sekali post status . tak la kerap macam dulu . ini disebabkan ajue dah mula aktif di laman sosial twitter . jummm follow ajue , @AjueRay :) *cyeeit ! nak promote pulak . tak malu la ajue * kat situ ajue banyak melepas tension .* kesian burung twitter tu dengar bebelan ajue everyday . haa , siapa suruh cipta dia kan ? hee ;)


okaylah . cukup ajue lepas gian nak update blog untuk malam ni . just ajue nak bagi peasanan sikit kat orang yang ajue rindu ni .

awak , saya dah pos rindu saya kat awak . pacik posmen tu kata motor dia dah pancit sebab rindu saya terlampau banyak untuk awak :)




boyybooyyyy :)




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget