Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ filem filem filem again




assalamualaikum ;)


straight to the story . malas dah nak kata kata aluan ni . siapa dah tengok movie ni ?




cuma nak cakap , yang ajue dah tengok . HAHA ! mengada right ? but , seriuosly , bapak nenek atok laa best nya cerita ni . cerita tentang air mata . one word , sedih . cuma ajue tak menangis . ajue tak tahu la kenapa . agaknya sebelum pergi tengok cerita ni , ajue dah banyak habiskan air mata kott . hee --' *itu dah keluar tajukk , kriiingggg !


okay , akceli ajue bagai orang gila nak tengok cerita ni sebab , 1st cerita ni sedih , best . 2nd sebab ada aaron aziz , makk aihh . handsome segak bergaya . auum auumm :) 

nak komen siket bolehh tak ? lisa surihani berlakon dalam cerita ni nampak buadd buadd je . tak real . geram betul . tu yang nampak macam tak puas hati siket . syhhh . ajue cuma komen . jangan besarkan isu ni . hehe .

btw , best cerita ni . siapa yang tak tengok lagi , baekk la pergi tengok . tapi kan , kalau cerita yang di bawah astro ni , sekejap je keluar kat astro . tak sempat masa tengok wayang , tunggu je laa astro maen kan . okay ? 


gambar lama , akceli .

credit for awak , thanks sebab ajak saya tengok cerita ni . lena tidurr saya lepas tengok cerita ni :)


kbai ;)









keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget