Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ welcome class ;)




hehey readers ! cemana ? sihat ? hari nie 1st day class . memang lah ajue cengeng seperti gambarajah yang tertera di atas ;)
nampak bajue besar kan ? hahah . 


11 july 2011 

termaktub lah pada tarikh ni ajue dah menjadi student dip , accountancy  sem 3 politeknik sultan haji ahmad shah , kuantan . pagi pagi lagi bangun liat . ya ampuunnn 2 bulan dah cuti . memang susah bertambah payah lah ajue nak bangun pagi pagi , mandi terus . memang sejukk air bukit  " polisas highlands " ni haa --' dalam hati macam berdebar gila nak ke kelas . macam budak standard 1 nak masuk skolah baru . pelikk sangat . masuk masuk kelas , semua biseng , kalah pasar besar kuantan jual ikan tuh haa . banyak sangat cerita . tak tahu nak dengar mana satu . tadah jea telinga , dengar . tunggu lect pon tak masuk masuk . so , lepak jea kat lua , sempat snapping ;) macam tak kenal kitorang kan ? haahahaa . hari ni ajue puasa , so tak dek lah sebiseng macam biasa . jumpa kawan kawan pon cover percakapan . kalau tak , mak aihh kalah mak nenek 
--'
balik kelas , jauh rasanya perjalanan . yelah kan ? kami budak campsys . dilarang membawa KENDERAAN ! so , kami sebagai warga campsys dengan ini rela berjalan kaki dari kelas ke bilik setiap hari . penat macam meon bergayut pon kena trima lah . biasalah , adat belajar kan ? balik balik , tanpa berlengahkan masa , terus tido . penat . pukul 2 ready dah ke kelas . lect tak masukk jugak . kelass petang tadi dah la tinggi menggunung . memang dugaan . haeh , tape dugaan 1st day sem ni . chillah ;) 









ni semua gambar pada siang hari

pada sebelah malam pulak , kami as campsys students ada assembly kat tennis court . ada apa ntah . tak dengar sangat . yang tahu nya bulan puasa boleh balik sampai pukul 10 malam ! yesh ;) terbaek . tiap tiap hari boleh berbuka kat luar . huuhhuu . 



kali ni entry ajue agak bosan siket sebab ajue tengah pending . pening . tak tahu kenapa . maybe sebab terlampau rindukan anak buah ajue kot . ;(
5 hari tak jumpa dia . ya ampuun  tuhan jea tahu ;(


sekian untuk entry kali ni . doakan ajue senang lalui dan tadek masalah sem kali nie okei ;) kbai .



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget