Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ dugaan

ass readers ;)

hye , u'oll sihat ? ajue happy kalau u'oll cakap u'oll sihat ;) bagus semua . after this maybe jarang lah ajue nak buadd entry lagi dah . sebab ajue dah masuk study . biasalah , penat study nie . u'oll tahu kan ? --'

act , ajue memang buaad blog ajue nie dah macam diary ajue kan ? semua benda ajue sharing . ajue mengaku , ajue tak kuadd macam orang lain nak hadap probs sorang sorang , sumpah cakap ajue sorang yang sangat lemah ! siang tadi betul cakap ummy , '' terimalah segala dugaan ajue , ALLAH sayangkan ajue tuu '' . yeah . tenks ummy . ajue sayang setengah mati kat ummy !

banyak sangat ajue kena lalui . macam macam . tapi takpe . dugaan kan ? chill ajue , kau kena lah kuadd ! kangah pon support ajue . kadang kadang kangah pon nangis sama sama dengan ajue . share masalah . tak mustahilah kalau ajue cakap kangah ni kembar ajue . tahun depan , if kangah nak kawen , ajue dah cakap kat dia yang ajue nak ikot dia . nak stay dengan dia . tak kesah lah tempat jauh dari tempat study . kalau ajue sorang sorang kan , ajue boleh gila hadap masalah tinggi macam gunung nie . tiap tiap hari boleh kata kan masalah datang . cemana dengan orang yang tak penah ada masalah haa ? i  means tak banyak terima masalah seperti orang macam ajue ni . jangan lah bodoh sangat *

masalah datang sekijap kijap dengan ajue . tengah nak settle kan hal surat menyurat . bila nak save , lappy hang . buadd hal . ntah lah . nak buadd lawak pulak lappy malam malam macam nie kan ? ajue just senyum dan berkata , terima kasih , saya terima semua nya ;)
kadang kadang masalah ajue yang betimbun banyak ni , ajue pon ta dapat settlekan lagi . but , bila kawan kawan mintak tolong , selagi boleh ajue tolong . untuk kawan kawan , ajue rela . asal tengok kawan senang , ajue happy . tapi , ajue ni tak lah macam suka sangat sharing dengan orang . berdiam lebih baik . cakap je ajue ada probs . but bila orang tanya , ajue senyum dan berkata tak ada apalah . ajue oke jea ;)

bila kat rumah ,ajue akan sharing hal dengan kangah . tuh sebab nangis sama sama kan ? dan , sebab tu jugak ajue nak ikot dia . tapi sampai bila ? sampai kangah dah ada family ? masa tu , slowslow lah ajue bawak diri , jaga diri sendiri . hidup sendiri . yelah , sekarang pon dah banyak kali ajue dengar orang cakap ajue ni makan suaap jea . apa yang ajue nak , ajue dapat , orang tolong . diorang suka buadd penilaian dengan mata kasar . tu lah manusia sekarang kan ? tapi takpa , asal diorang bahagia ;) 
bila kat tempat study ? ajue nak share dengan siapa ? sebab tuh kadang kadang lebam mata ajue bila masuk kelas . kadangkadang pikir nak settlekan sorangsorang . tanak susahkan orang , nanti lagi la orang cakap ajue ni semua benda dapat kan ? 

* ya ALLAH , berhentikan air mata ajue ni . dah kering dah ni . tapi hati sebak . tak dapat tahan . 

ingat ajue , God always with us ;) DIA segala galaNYA . jangan pernah lupakan NYA .

ajue pon dah tak tahu nak taep apa , banyak sangat . panjang lebar . kalau ajue taip jea semua , habis page entry kali nie . yang lain tuh , biar ajue simpan k ;) chillah ! 

esok pon ajue kena bangun pagi . banyak lagi barang tak pack . okelah readers . doakan ajue oke. semoga Allah memberkati kamu semua . iloveyou faiq . salam .



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget