Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ wanita !

salam . huihuihui ;)

today , ajue penat sangat . sebab baru balik dari kl . tapi , sempat lagi ajue nak berkongsi dengan uoll serba sedikit tentang gurl gurl diluar sana , and tak lupa ajue jugak  ! so , fyi boys ! read this ! penting tahu . kalau tak , uoll mesti tak akan tahu , and siapa yang tahu pon buad buad tak tahu --'

jum , zasssssssssssssss !

pantang wanita kalau lelaki ....





suka menyampukk 
bila mendengar sesuatu cerita , jadi cepat bosan , tak sabar dan suka menyampuk . cerita tak dengar dengan tekun --'

memerintah
bila dah buat something , si lelaki seakan akan memerintah , example la kan , '' buka pintu tu '', '' buat kan kopi '' . and diorang macam tak mulakan dengan  pertanyaan lebih elok macam '' boleh buatkan kopi tak ? '' . '' tolong buka kan pintu tu '' .

bergurau kasar
haaa , gurau secara kasar ni mesti boleh buadd kita as a gurl terasa kan ? kadang kadang , gurauan kasar tak sesuai dengan keperibadian gurl yang lembut tau . bila kita buadd muka , dia mesti marah and kata bergurau pon tak boleh , tak sporting lah , apa bagai .

cepat naik berang 
sikap boy yang cepat berang ni buaddkan gurl makin berjauh hati tau . lebih baek uoll sharing pendapat dengan kaum hawa yang lebih memahami . pasti mengeratkan relationship uoll . tiada gaduhgaduh lagi . hepi bukan ?

cakap besar 
boy yang suka syok sendiri , over ni membusankan bagi ajue . uoll cemana ? sama kan ? tahu dah --' bermegah megah kebaikan diri macam diri dia jea yang paling gah . gurl pon kuadd lah hoi ! 


nie jea yang dapat ajue share untuk malam nie . if ada lagi , ajue post lagi . okei lah . penat . selimut orenn pon dah memanggil ajue . bye readers ! :)




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget