Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ bergumbira ;)

ass , hehey stalker !


haa , buadd apa tuh ? mengendap entry ajue ea ? hehe . dont worry lah . ajue tak marah . ajue buad blog memang untuk stalker pon . --' HAHA ! ngee , u'oll pa cita hari nie ? sehat ? hari nie macam biasa lah . bangun tengok fone . buadd benda yang sama . tapi  kan , tapi kan , u'oll nak tahu apa ? hari nie sayang saya online then chat dengan ajue ! whoaaa ;) ya tuhan , betapa rindduu nya ajue kat dia tak terkira lah . banyak daripada seguni beras . oke , merapu --' 

muka mintak kaki --'

hehe . lepas jugak rindu ajue kat bambam . yelah kan ? tak dapat tengok muka , chat pon jadilah ;) dia cakap dia rindu ajue ! hehe . tapi kesian b kan ? online kat cc . sabau k syg . esok dah nak balik . bb tunggu ♥
lega hati , riang jiwa bila tahu b sihat . alhamdulillah . rasa nak menjerit satu rumah bila tengok b online petang tadi ;) tadi pon sempat chat sekijap je . tapi takpe , janji dapat kan ? lepas tu teman kaklong pergi beli barang . then teruss ambik adeq balik dari sekolah . kaklong tanya adeq , ada tak budak sekolah SKIMU yang naek basikal pergi sekolah . tiada sorang pon . gila kan ? macam tak percaya ! sorang pon takde pergi sekolah dengan basikal . ingat waktu kita muda muda dulu --' , pergi sekolah dengan kayuh basikal . beramai ramai . balik sekolah singgah warung beli pisang goreng dengan air gas . hehe . tapi budak budak zaman sekarang tak rasa semua tu . mak ayah takut sangat jadi apa apa . rela hantar ambik anak . yelah , budak budak sekarang manja lebih . kita dulu , jatuh basikal balik sekolah pon tak bagitahu mak ayah . sampai darah darah lutut . takut nak cakap . nanti mak ayah marah balik . bukan dikasihankan . kan ? kan ? sekarang terlampau lampau mak ayah manjakan anak . sebab tu lah anak anak naik kepala . eh eh . macam dah lari tajuk . haha . okei lah berbalik semula . malam ni b janji nak online . tengah tunggu dia lah . berblog dahulu . ngee . lepas ni , bila b dah online , jangan siapa siapa kacau ajue tahu , b lebih penting ♥ ! 

'' anda mahu rock ? ''

peaceee yooo !

dah habes lah 
~ kbai ~



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget