Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ al-Fatani ;)

salam ....

tiada apa yang menarik untuk entry kali nie . tapi if u'oll terasa macam menarik , tarik tarik lah ea ? HAHA ! merapu --'


ohh yea . semalam ajue hang dengan family . 2 buah family . pergi makan dekat al fatani jalan beserah . terbaek wook makanan dia. boleh tahan :) lazat . act , hari tu dah makan malam . tengah syok syok makan bersama cik una , tiba tiba fon ummy berderingg . '' ringggggggg ringgggg '' maksu call ajak kitorang keluar makan  --' haduih , mana tak maken naek pP ajue kalau makan banyak banyak . mulanya tak nak makan tau , tapi orang kata rezeki jangan ditolak . haa , redah jea laa . makan , makan dann makan lagi . ayah su dapat ikan kerapu sebesar cibab tau . masak pon kena bahagi dua . tak muat pinggan . tomyam kat situ pon best . susah nak jumpa tomyam sedap selain ummy masak --'

HAHA ! ajue makan sikit jea malam tu . tak menahan lah . banyak sangat dah makan . tapi apa apa pon , terbaek lah maksu . belanja untuk hari bapa . kami kenyang terima kasih sue ;)


muka menahan gemuuk --'






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget