Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ nur kasih ;)

ass bloggers ;)

u'oll pa cita ? okei ? gud . entry kali nie ajue tak banyak nak bebel , tapi just nak share siket siket tentang hari hari ajue ;) semalam semalam 19mei2011 , filem yang boleh katakan teragung di malaya keluar . paham tak maksud ajue ? haa ? tak paham ey ? ajue pon tak tau apa ajue melalut nie haa . ajue cuba try nak cakap yang ajue dah tengok filem NUR KASIH THE MOVIE jee --' HAHA ! tapi berkias banyak . ngengeh lebih kan ? 

ajue tengok muvee ni dengan bff ajue ;) 

darla syadah
darla fatin ajizan
darla haziqah
darla ieka
darla dayah
♥ darla zurain


gila best kau orang ! terbaek . tapi kitorang tak hang dengan bff kitorang seorang lagi , darla zurain :(

ada hal katanya . sedih juga la kan ? but , it ok . kita hang lagi oke ! *sijil ajue ada dengan awak --'
HAHA ! act , kitorang pergi sekolah .  tujuan nya nak ambik sijil spm 09 jea . tapi dah alang alang jumpa , plus dah lama tak jumpa diorang . hang laa . kebetulan , kelua muvee jugak kan ? tuntuuun jea lah .best . ramai gila nanges ssiall ! AHAHH ! ajue tak . ajue kuadd* --' padahal , nanges jugak . sedih sangat . tapi jalan cerita dia agak fantasi . pening juga kadang kadang . ajue ni buad buad paham jea lah --'

tapi , sumpah cakap . best hang dengan korang . rindu bangat . nanti hang lagi orait ;)



rujukan daripada google

maaplah , pic kitorang tak banyak sangat . sebab tu tak masukk kan .
kalau nak tgk pic kat sekolah , tengok blog darla zurain :)









keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget