Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ dia



Ass :)

Hye  readers ! jumpa lagi kita di tempat yang sama , blog orang sama dan di channel yang sama ;)
*eh , da macam pengacara tv da ni –‘ *

U’oll apa kabar ? baek aja ? Alhamdulillah :) ajue kat sini ? still ada hidung , mata , kaki , tangan lagi . semua sihat sihat aja . entry apa pulak ajue nak taep kali ni ea ? act , ajue tadek cerita nak cerita . tak kan lah semua benda ajue nak cerita . tiap tiap hari nak share kan ? memang lah orang kata sharing is caring . ajue pon kata . tapi bukan semua benda , right ? tapi takpe lah . boleh jea ajue nak share share .
 ni nak tau cerita apa ni ? Tanya Tanya ! haa , ajue cerita pasal someone lah . *mesti u’oll cakap macam ni ‘’ ajue ni tak abes abes cerita pasal orang . kan ? ‘’ pastu , ajue akan jawab , dah tu , ni blog ajue an ? suka ajue laa nak buadd ap . tak suka ? ajue kesah ? blaa laa . hehe . ter emotional pulak ajue kan ? hahaha . okei lah . okei .


Ni haa dia !





Mesti semua orang dah kenal siapa dia kan ? tapi maybe yang tak rapat dengan ajue tertanya Tanya siapa dia sebernanya . dia kawan ajue lah . orang cakap kami twin . tapi sekarang ajue dah jarangg sangat sangat jumpa dia . maybe sebab masing masing bz kan ? okei , nama dia FARISHA NABELLA ABDUL MALIK aka FNAM . dulu , semua orang kenal kami dengan FNAM , NAIMK ! sejak ajue pindah sekolah  dia pon pindah , so kami dah jarang contact . kalau hello hello pon kalau ajue nak balik kampong . sebab rumah atok ajue boleh katakan dekat dengan rumah dia . fyi ,ummy dia pon rapat dengan ajue . ummy dia sama dengan ummy . pandai masak , comeel ! ajue pernah belajar buadd kek dengan dia . sedap . sampai sekarang pon ajue tringat nak buadd kek tuu  ;)

Apa apa pon ajue nak cakap yang ajue rindu dia sangat . tak tau bila nak jumpa dia . harap , adalah masa untuk kami spend sama sama nanti . holiday kat mana mana je kan ? haa . best jugak !
Kalau boleh , ajue nak jumpa semua semua kawan kawan sekolah lama ajue tau . rindu diorang . mesti semua muka muka dah macam mak , bapak orang dah kan ? haha . just kidding :)
Okei lah . ajue pond ah tak tau nak taep apa . ummy pon dah panggil , si cibab dhani, anak buah ajue pon dah sedar . nak maen dengan dia pulak ! cibab , unty datang ! chow cin chow !





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget